Εκστρατεία απενεχοποίησης Δημήτρη Χριστόφια | ΕΝΩΣΙΣ Ιουνίου
Κυπριακό Πολιτική

Εκστρατεία απενεχοποίησης Δημήτρη Χριστόφια | ΕΝΩΣΙΣ Ιουνίου

Charlie Chaplin, in character for his film 'The Great Dictator'.    (Photo by WM Wallace/Getty Images)
Charlie Chaplin, in character for his film ‘The Great Dictator’. (Photo by WM Wallace/Getty Images)

Δημήτρης Χριστόφιας, 29/9/2010: «Οι δύο λεγόμενες μητέρες πατρίδες, είναι γεγονός, εισέβαλαν αμφότερες».

Νίκος Αναστασιάδης, 22/6/2015: «Χείριστο ρόλο διαδραμάτισαν σε έναν περιορισμένο βαθμό αρχικά οι μητέρες πατρίδες… Να επιτευχθεί και η αποκοπή του ομφάλιου λώρου με την όποια άλλη πατρίδα».

Η κυβέρνησή μας κατορθώνει σιγά σιγά να πετύχει το ακατόρθωτο. Απενοχοποίησε τον Δημήτρη Χριστόφια για την οικονομική κρίση, τον απενοχοποίησε για το Κυπριακό, το μόνο που απομένει πια είναι να σημειωθεί άλλη μία έκρηξη για την πλήρη απενοχοποίηση του τέως για όλα του τα εγκλήματα έναντι του κυπριακού λαού.

Εύγε, Πρόεδρε! Και εις ανώτερα! Η εξίσωση της τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης (μέχρι σήμερα, για όσους το έχουν ξεχάσει) κατοχής της πατρίδας μας από την Τουρκία με τις ενέργειες της Χούντας στην Κύπρο (και ΟΧΙ της μητέρας πατρίδας μας) είναι εγκληματικά αφελής, αν όχι παντελώς προδοτική, εφ’ όσον ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο την τουρκική προπαγάνδα ότι η εισβολή έγινε για να προστατευτούν οι Τουρκοκύπριοι από τους πραξικοπηματίες. Επαναλαμβάνουμε. Το πραξικόπημα δεν υποκινήθηκε από τη μητέρα πατρίδα μας ούτε από τον ελληνικό λαό, αλλά από τη Χούντα. Η εισβολή έγινε, όμως, από την Τουρκία, ο τουρκικός στρατός βρίσκεται ακόμα παράνομα στα εδάφη μας, η κατοχή είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Αλλά… απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του, κύριε Πρόεδρε!

Ιόλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *