Αποκλειστικές ειδήσεις | ΕΝΩΣΙΣ Μαΐου
Ειδήσεις

Αποκλειστικές ειδήσεις | ΕΝΩΣΙΣ Μαΐου

Funny-Animals-animal-humor-29016816-1920-1200

Αποκαλύπτει η δαιμόνια ρεπόρτερ της εφημερίδας μας

  • Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από πράκτορα της εφημερίδας μας στην πλατεία Φανερωμένης, όταν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ήπιε τον καφέ του και τη ζιβανία του με τον Ακιντζί σε γνωστό καφενείο της εν λόγω πλατείας, ανέθεσε στον κύριο Γιωρκάτζη να πληρώσει τον λογαριασμό στο τέλος, ο οποίος άφησε φιλοδώρημα στον σερβιτόρο 23 σεντς χωρίς να ντρέπεται.
  • Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ο κύριος Γιωρκάτζης είδε την απογοήτευση στα μάτια του σερβιτόρου, είπε ότι πρέπει να κάμνουμεν κράτει αυτές τις δύσκολες μέρες και ότι κάνει οικονομία για να συμβάλει στην ολοκλήρωση του έργου της πλατείας Ελευθερίας.
  • Πάντως, είδηση της τελευταίας στιγμής, που αλιεύσαμε από τις διαπραγματεύσεις της 28ης Μαΐου, έχει να κάνει με τα οδοφράγματα που πρόκειται να ανοίξουν ως Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. Πέραν της Λεύκας και της Δερύνειας, οι «ηγέτες των δύο κοινοτήτων» προτίθενται να προκηρύξουν έργο για την κατασκευή δρόμου που θα διέρχεται μέσα από τον Πενταδάκτυλο, ούτως ώστε Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να «πετάγονται» στην Κερύνεια σε χρόνο ντε τε. Σ’ αυτό θα ωφελέσει και η ενοποίηση του συστήματος κινητής τηλεφωνίας. Ως γνωστόν, πολλοί Ε/κ παραπονιούνται ότι δεν έχουν καλό σήμα στις κατεχόμενες περιοχές και ως εκ τούτου δεν μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους.
  • Πληροφοριοδότης της εφημερίδας μας μέσα στο ΑΚΕΛ (ναι, είναι αλήθεια) μας αποκάλυψε την αλήθεια για την επ’ αόριστον αποβολή του Νίκου Κατσουρίδη από το κόμμα. Ο κύριος Κατσουρίδης δεν διαγράφηκε εξ αιτίας υπονοιών για ανάμειξή του σε σκάνδαλα, αλλά εξ αιτίας της στάσης του έναντι του σχεδίου Ανάν. Φαίνεται ότι στο ΑΚΕΛ, προετοιμαζόμενοι οι σύντροφοι για τη λύση που μας έρχεται, αποφάσισαν να καθαρίσουν το κόμμα από όποιες φωνές ενδεχομένως πλήξουν την αποφασιστικότητά του για λύση εδώ και τώρα!
  • Ο Ε.Κ., συνεργάτης της εφημερίδας μας και φανατικός αναγνώστης, μας πληροφόρησε ότι η ΚΕ του ΑΚΕΛ ετοιμάζεται να προβεί και σε νέες διαγραφές ή αποβολές. Πρώτος στη λίστα βρίσκεται ο καφετζής της ΠΕΟ, ο οποίος, εν βρασμώ ψυχής, δήλωσε: «Εγιώ τούντον Ακιντζί εν τον πάω, σαν τον Ταλάτ εν έσιει». Σύμφωνα με τον Ε.Κ., στελέχη του ΑΚΕΛ θορυβήθηκαν από τη δήλωση γιατί, όπως είπαν, δεν συνάδει με την κουλτούρα λύσης που δημιουργείται στην ε/κ πλευρά.
  • Φαίνεται ότι μετά και από την τελευταία συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη και του Μουσταφά Ακιντζί, την Πέμπτη 28 Μαΐου, και με τη σημαντική συμβολή του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Άιντα, βρέθηκε επιτέλους η λύση σε όλα μας τα προβλήματα. Ναι, κυρίες και κύριοι. Το Κυπριακό οδεύει προς την επίλυσή του, γιατί μετά από βαθύ προβληματισμό και συνεχείς διαβουλεύσεις αποκαλύφθηκε ότι το Κυπριακό δεν είναι ούτε ζήτημα εισβολής και κατοχής (ευχαριστούμε, κύριε Κόνιγκ!), αλλά ούτε και δικοινοτικό! Είναι ζήτημα ισότητας των δύο φύλων, εξ ου και η ίδρυση ομώνυμης Επιτροπής! Επιτέλους, όταν επέλθει η ισότητα μεταξύ των δύο φύλων, θα επέλθει και η επανένωση της Κύπρου μας! Ζήτω η ισότητα! Ζήτω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *