Αποκλειστικές ειδήσεις | ΕΝΩΣΙΣ Απριλίου
Ειδήσεις

Αποκλειστικές ειδήσεις | ΕΝΩΣΙΣ Απριλίου

funny-animals-pictures-7-wide-wallpaper

  • 17.246 φορές «ζήτω» φώναξε ο Χάρης Γεωργιάδης με το που άκουσε το αποτέλεσμα της υπερψήφισης του πλαισίου αφερεγγυότητας από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι οποίες μας επέτρεψαν να δημοσιεύσουμε πρώτοι εμείς τη συγκεκριμένη είδηση. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, ο υπουργός Οικονομικών έκανε σεξ με τη γυναίκα του (τόση ήταν η χαρά του), κάτι που έχει να κάνει από το 2013, μετά το κούρεμα.
  • Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, που παραμένουν μέχρι στιγμής ανεπιβεβαίωτες, το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την είδηση του αποτελέσματος ο κ. Γεωργιάδης ήταν να καλέσει στο τηλέφωνο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο. Το τηλεφώνημα λέγεται πως ήταν πολύ σύντομο, ενώ ο υπουργός το μόνο που κατάφερε να ξεστομίσει ήταν 26 φορές «Θέκκιου, Μαρίνο μου».
  • Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, δέχτηκε ανελέητο μπούλινγκ μετά την απόφασή του να μη στηρίξει το πλαίσιο αφερεγγυότητας. Το φως της δημοσιότητας είδε φράση που λέχθηκε προς τον ίδιο από τον Πρόδρομο Προδρόμου, βουλευτή του ΔΗΣΥ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Προδρόμου φέρεται να είπε στον κ. Συλλούρη: «Εν γι’ αυτόν που εν να μείνεις τζειαμαί που είσαι, ρε αμπάλατε. Μάθε τίποτε που λλόου μου».
  • Την ψήφιση του πλαισίου αφερεγγυότητας, που ανοίγει τον δρόμο των εκποιήσεων, ακολούθησε ξέφρενο πάρτυ, στο οποίο παρευρεθήκαμε για ρεπορτάζ. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να παραμείνουμε στον χώρο της Βουλής μέχρι το τέλος, καθώς αποχωρήσαμε αφού παρακολουθήσαμε απνευστί το ξέφρενο τουίστ της Αθηνάς Κυριακίδου του ΔΗΚΟ με τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους του ΔΗΣΥ και το ανεπανάληπτο σλόου του Γιώργου Βαρνάβα της ΕΔΕΚ με τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αποκαλύπτει η δαιμόνια ρεπόρτερ
της εφ. ΕΝΩΣΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *