Πού ήσουν πέρσι (τζιαι ’κόμα να ’ρτεις φέτος);
Ανταποκρίσεις Επιλεγμένα Κοινωνία Κυπριακό Πολιτική

Πού ήσουν πέρσι (τζιαι ’κόμα να ’ρτεις φέτος);

Της Μαρίας Χ.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ

  1. Τα τρελά κορίτσια του ΔΗΣΥ, ήτοι Ξένια Κωνσταντίνου, Ρένα Χόπλαρου, Σάβια Ορφανίδου και Ελίτα Μιχαηλίδου, αναπαύονται. Άλλες εντός, άλλες εκτός. Περιμένουν με στωικότητα να έρθει κι η σειρά τους για καμιά υπόσχεση αλόπως. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Διανύουμε προεκλογική τζιαι με λάσσουν με ακκάννουν – άκου πράματα! Λαλείτε να ζηλεύκουν την Αννίτα;
  2. Η Κατερίνα Γαβριηλίδου, το γλυκό μας το κορίτσι με τις αναρίθμητες δεξιότητες και τις ακόμα περισσότερες διακρίσεις, που ήταν και υποψήφιο στα βραβεία για τις γυναίκες που διαπρέπουν διεθνώς, γιατί δεν προσφέρει τίποτε στην προεκλογική περίοδο τούτου του τόπου που τη χρειάζεται τόσο; Λογικά –και υπογείως– την προορίζει για μεγάλα πράματα η Αλισαβού Αγγλίας και πάσης Κοινοπολιτείας.
  3. Αλήθεια, η Αθηνά Κυριακίδου τι θα ψηφίσει το 2018; Κόμμα ή βόλεμα; Εκανόνισέν την ο Νίκαρός μας στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας τζι εμείς εμείναμεν με την απορίαν, ρε παιδί μου: ο μισθός τωρά κανεί την; Ή εκκέλλιασεν που το άγχος του φόρτου εργασίας; Ο Παγκύπριος Σύλλογος Κομμωτών απαιτεί πληροφορίες. Αθηνά, γύρνα στα πάνελ της απογευματινής ζώνης και λύσε τη σιωπή σου. Είμαστε μαζί σου.
  4. Όι πως εχάθηκεν ο γλυκομίλητος δήμαρχος Πάφου, που λίγο πολύ άνοιξε έναν λάκκο τζι έσυρέν τους ούλλους μέσα, αλλά μας άφησε στα αναμμένα τα κάρβουνα. Τούτο το πράμα που πριν τις εκλογές οι πολιτικοί (και όχι μόνο) του τόπου παθαίνουν ελεγχόμενη γλωσσοδιάρροια εν θα το καταλάβω ποττέ, ρε Φαίδωνα.
  5. Ο Παναγιώτης Σταυρινίδης εξήγγειλε την υποψηφιότητά του τζιαι εχάθην. Έγκυρες πληροφορίες από αρθρογράφο της εφημερίδας μας, πάντως, αναφέρουν ότι ο ψυχολόγος εθεάθη σε φρουταρία (όπου φρουταρία βλέπε χώρος όπου συχνάζουν διαφόρων ειδών φρούτα) της πρωτεύουσας –«εκεί που η Λευκωσία μοιράζεται στη μέση» συγκεκριμένα– να σιγοτραγουδά το «Αχ, Ευρώπη» του Πανούση.
  6. Πώς περνά ο Μακάριος Δρουσιώτης στο Γραφείο του Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων; Εν’ σίουρα Βρυξέλλες; Μπας τζι εστείλαν τον απόσπασην στην Άγκυραν, όπου και ετοιμάζει το νέο του βιβλίο για τη σκοτεινή όψη του Νίκαρου όσον αφορά το Κυπριακό;
  7. Τελικά ο Μάριος Κάρογιαν επιστρέφει; Να πανικοβληθώ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *